Tarieven

Iedere organisatie is anders en elk bedrijf heeft haar eigen wensen. Daarom worden onze trainingen altijd afgestemd op behoefte en zijn ze puur maatwerk. Een trainingsprogramma kan zowel qua inhoud als aantal dagdelen variëren.

Wil je meer weten over onze tarieven? Onze prijzen zijn verrassend en we garanderen kwaliteit en honderd procent tevredenheid. Geef ons je wensen door via het contactformulier of neem contact op via 06-24 85 54 71. Wij geven je graag vrijblijvend een indicatie. Voor een goede maatwerk training is een oriënterend gesprek cruciaal.

Tarieven training “Omgaan met eigen agressie” ( behandeling)

Wintraecken werkt zonder contracten met zorgverzekeraars. Het voordeel daarvan is dat je zelf kunt bepalen hoe de training er uit komt te zien en hoe lang deze duurt. Bovendien wordt je eigen risico niet aangesproken. In bepaalde gevallen is behandeling via een zorgverzekeraar wel mogelijk. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Het tarief voor een groepsbehandeling is € 35,00 per sessie van een uur. Het voorafgaande intakegesprek is kosteloos.

Afspraken kunnen tot vierentwintig uur van tevoren kosteloos worden verzet of geannuleerd. Afspraken die korter dan vierentwintig uur van tevoren worden geannuleerd of verzet brengen wij deels in rekening. Dit komt neer op een bedrag van € 50,00 per persoon.

Kwaliteit

Al onze trainers zijn BIG geregistreerd. Onze trainingen komen overeen met de eisen die door de arbeidsinspectie worden gesteld omtrent agressiebeheersing op de werkvloer en sluiten aan op het beleid “Veilig Publieke Taak” van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Algemene voorwaarden

Op al onze offertes en facturen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

AVG wetgeving

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de AVG wetgeving. Enkel financiële gegevens worden (tijdelijk) bewaard, met als doel deze aan de belastingdienst te kunnen overleggen inzake omzet- en btw-belasting. Zie ook onze privacyverklaring AVG.